Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Filet z kaczki

    Filet z kaczki

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Polskie smaki

    Przypomnij sobie smaki dzieciństwa. Przepisy tradycyjnej, polskiej kuchni jak również ich wersje z nowoczesnym akcentem.

    • Filet z kaczki w pomarańczach z jabłkami i smażonymi ziemniakami

      Filet z kaczki w pomarańczach z jabłkami i smażonymi ziemniakami

      Przepis na aromatyczny i soczysty filet z kaczki w pomarańczach w towarzystwie jabłek smażonych na maśle i chrupiących ziemniaków. Idealne danie na rodzinny obiad. 

      • Łatwe
    • Kaczka z figami i winogronami

      Kaczka z figami i winogronami

      Aromatyczny i delikatny filet z kaczki pieczony z figami podawany ze smażonymi na maśle winogronami to pyszna propozycja na rodzinny obiad. 

      • Łatwe
      • 45 min
    • Pierś z kaczki z gruszką w piwie i miodzie

      Pierś z kaczki z gruszką w piwie i miodzie

      Smażona pierś z kaczki w aromatycznym sosie miodowo piwnym podana z korzenną gruszką. Smaczne danie a jego przygotowanie jest prostsze niż Ci się wydaje. Tak przygotowana pierś jest soczysta i ma chrupiącą skórkę. Polecamy!

      • Łatwe
      • 95 min
  • Francuska nuta

    Klasyczne francuskie smaki w Twojej kuchni. Spróbuj prostych i szybkich dań godnych prawdziwego kulinarnego mistrza!

    • Filet z kaczki z grilla z malinami

      Filet z kaczki z grilla z malinami

      Grillowany filet z kaczki podawany na słodko z malinami - idealne połaczenie dla osób szukających nowych smaków i niestandardowych dań z grilla. Smaczne i intrygujące.

      • Łatwe
  • Prosto z Orientu

    Orientalne dania na Twoim stole! Odkryj oryginalne przepisy i poznaj kuchnię Wschodu!

    • Pierś kaczki w miodowo-imbirowej marynacie na smażonej kapuście pekińskiej

      Pierś kaczki w miodowo-imbirowej marynacie na smażonej kapuście pekińskiej

      Soczysta i chrupiąca kaczka na sposób azjatycki. Marynowana w miodzie, imbirze i sosach: sojowym oraz rybnym. Aromatyczna i smaczna będzie stanowić ciekawą odmianę do tradycyjnego sposobu przygotowania kaczki. Danie jest raczej łagodne, a ostrzejszy akcent stanowi smażona kapusta pekińska. Rozpocznij z nami kulinarną przygodę wgłąb Azji.

      • Łatwe