Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Oregano Sigal

    Oregano Sigal

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Harmonia przekąsek

    Proste i smaczne przekąski do przygotowania w zaledwie kilka chwil. Będą królować na każdym spotkaniu towarzyskim!

    • Ciasteczka francuskie na słono

      Ciasteczka francuskie na słono

      Szukasz inspiracji na przekąski na przyjęcie? Polecamy proste ciastka francuskie w wersji na słono z serkiem brie, tuńczykiem i pomidorkiem. Pyszna ciepła przekąska gotowa w kilka chwil.

      • Łatwe
      • 25 min
  • Wegetariańskie zaskoczenie

    Lekkie, zdrowe i pełne witamin - dania wegetariańskie bazujące na pysznych i świeżych warzywach i owocach.

    • Dyniowe spaghetti  z pomidorowo-ziołowym sosem, parmezanem i rukolą

      Dyniowe spaghetti z pomidorowo-ziołowym sosem, parmezanem i rukolą

      Pyszny przepis na dynię makaronową. Jeśli jeszcze nie miała ona okazji gościć w Twojej kuchni zachęcamy do jej spróbowania. Jej miąższ po upieczeniu rozpada się na pojedyncze włókna dzięki czemu z powodzeniem może zastąpić makaron spaghetti.

      • Łatwe
      • 45 min
    • Dyniowo-pomidorowa zupa krem z grzankami i rukolą

      Dyniowo-pomidorowa zupa krem z grzankami i rukolą

      Sezon na dynię w pełni zatem czas zaprosić ją do kuchni. Proponujemy przepis na aromatyczną i kremową zupę idealną na jesień. Rozpocznij kulinarną przygodę!

      • Łatwe
      • 45 min
  • Morskie opowieści

    Ryby i owoce morza w roli głównej. Lekkie, smaczne i zdrowe!

    • Grillowany łosoś w sosie berneńskim z opiekanymi ziemniakami

      Grillowany łosoś w sosie berneńskim z opiekanymi ziemniakami

      Gdy masz ochotę na grilla ale znudziła Ci się już tradycyjna karkówka czy kielbasa z grilla proponujemy przepis na grillowanego łososia z opiekanymi ziemniaczkami podanego w towarzystwie kremowego sosu berneńskiego. Spróbuj koniecznie!

      • Średnie
      • 60 min
  • Polskie smaki

    Przypomnij sobie smaki dzieciństwa. Przepisy tradycyjnej, polskiej kuchni jak również ich wersje z nowoczesnym akcentem.

    • Papryka faszerowana mięsem i ryżem

      Papryka faszerowana mięsem i ryżem

      Pomysł na klasyczny, nieskomplikowany obiad lub kolację - paprykę faszerowaną mięsem mielonym i ryżem. Wieprzowina z nadzienia jest wyjątkowo wilgotna, gdyż cały czas wchłania soki z papryki, a sos pomidorowy z przyprawami nadaje aromatu. Można je podawać jako samodzielne danie lub dodatek do ziemniaków.

      • Łatwe