Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Tuńczyk w zalewie

    Tuńczyk w zalewie

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Harmonia przekąsek

    Proste i smaczne przekąski do przygotowania w zaledwie kilka chwil. Będą królować na każdym spotkaniu towarzyskim!

    • Awokado faszerowane grillowanym ananasem i tuńczykiem

      Awokado faszerowane grillowanym ananasem i tuńczykiem

      Zastanawiasz się jak najlepiej wykorzystac awokado, żeby przygotować z niego coś ciekawego? W Atelier Intermarche polecamy przepis na faszerowane awokado z tuńczykiem. Spróbuj naszego pomysłu na pyszną i zdrową przekąską.

      • Łatwe
      • 40 min
    • Bagietka z domową pastą z tuńczyka

      Bagietka z domową pastą z tuńczyka

      Domowa pasta z tuńczyka przygotowana na bazie tuńczyka Odysse, jajek, pomidora, szczypiorku i majonezu. Prosty przepis na pyszną pastę do kanapek bez konserwantów i sztucznych dodatków.

      • Łatwe
      • 20 min
    • Ciasteczka francuskie na słono

      Ciasteczka francuskie na słono

      Szukasz inspiracji na przekąski na przyjęcie? Polecamy proste ciastka francuskie w wersji na słono z serkiem brie, tuńczykiem i pomidorkiem. Pyszna ciepła przekąska gotowa w kilka chwil.

      • Łatwe
      • 25 min
    • Pieczona papryka faszerowana tuńczykiem

      Pieczona papryka faszerowana tuńczykiem

      Ciepła przekąska idealna na przyjęcie. Efektowna przekaska. Połączenie ryżu z tuńczykiem i papryką doskonale się uzupełnia.

      • Łatwe
      • 60 min
    • Pomidorki faszerowane tuńczykiem i ryżem

      Pomidorki faszerowane tuńczykiem i ryżem

      Pyszna mała przekąska. Przepis idealny, gdy szukasz inspiracji kulinarnej na spotkanie ze znajomymi. Prosta w wykonaniu potrawa i bardzo smaczna.

      • Łatwe
  • Poranek pełen smaku

    Koniec z nudnymi śniadaniami! Przygotuj coś pysznego i pozytywnie rozpocznij dzień!

    • Domowa pasta z tuńczykiem do kanapek

      Domowa pasta z tuńczykiem do kanapek

      Przepis na pastę kanapkową na bazie tuńczyka. Szybka i prosta w przygotowaniu a będzie ciekawym urozmaiceniem codziennych kanapek.

      • Łatwe
    • Kanapka z hummusem

      Kanapka z hummusem

      Pysznie ropocznij dzień - urozmaić swoje śniadanie. Polecamy połączenie tuńczyka z hummusem na chlebie tostowym. Pożywna kanapka inna niż wszystkie

      • Łatwe
      • 5 min
  • Francuska nuta

    Klasyczne francuskie smaki w Twojej kuchni. Spróbuj prostych i szybkich dań godnych prawdziwego kulinarnego mistrza!

    • Sałatka nicejska z sosem musztardowym

      Sałatka nicejska z sosem musztardowym

      Prosta sałatka z tuńczykiem, jajkiem, pomidorkami i oliwkami. Pożywna i zdrowa. Pyszny przepis na lunch do pracy czy szkoły.Tydzień Francuski w Intermarche 

      • Łatwe
      • 20 min
    • Sałatka ryżowa z tuńczykiem i awokado

      Sałatka ryżowa z tuńczykiem i awokado

      Pożywna i smaczna sałatka na bazie ryżu, tuńczyka i awokado. Idealna jako lunch do pracy lub szkoły.

      • Łatwe
  • Włoski temperament

    Zapraszamy na kulinarną podróż do gorącej Italii. Przepisy na pyszne dania z prawdziwym włoskim charakterem.

    • Sałatka ryżowa z tuńczykiem

      Sałatka ryżowa z tuńczykiem

      Prosta sałatka z ryżem, pomidorkami koktajlowymi, tuńczykiem i oliwkami. Doskonały dodatek do dania głównego czy samodzielne danie. Sprawdzi sie też jako dodatek do grila czy lunch w pracy.

      • Łatwe
      • 20 min
  • Morskie opowieści

    Ryby i owoce morza w roli głównej. Lekkie, smaczne i zdrowe!

    • Salsa z tuńczykiem

      Salsa z tuńczykiem

      Pyszna pasta śniadaniowa idealna do kanapek. Przygotowana na bazie tuńczyka, papryki, pomidora i ogórka. Doskonaly dodatek do pieczywa.

      • Łatwe
    • Awokado faszerowane tuńczykiem

      Awokado faszerowane tuńczykiem

      Zestawienie tuńczyka z awokado to niezwykle trafna kombinacja smaków, a do tego stanowi prawdziwą bombę witaminową. Naszą propozycją na to zestawienie jest awokado wypełnione farszem z tuńczyka – pasuje idealnie na śniadanie, kolację, a nawet przystawkę. Dobrze się prezentuje i można przygotować je wcześniej, zatem będzie świetnym pomysłem jeśli planujesz zaprosić gości. Pamiętaj, że awokado nie może być mocno dojrzałe, ponieważ będzie pełniło także rolę naczynia.

  • Polskie smaki

    Przypomnij sobie smaki dzieciństwa. Przepisy tradycyjnej, polskiej kuchni jak również ich wersje z nowoczesnym akcentem.

    • Jaja faszerowane tuńczykiem

      Jaja faszerowane tuńczykiem

      Bardzo prosta i szybka potrawa Wielkanocna. Nawet kulinarny laik poradzi sobie z jej przyrządzeniem. A za to jaka efektowna i urozmaicająca świąteczny stół.

      Polecamy udekorować połówki jajek szczypiorkiem lub koperkiem. Zamiast tuńczyka można użyć wędzonej makreli.