Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Czosnek

    Czosnek

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Amerykański styl

    Dania rodem zza oceanu. Przepisy na klasyczne amerykańskie potrawy .

    • Żeberka w miodowo - musztardowej marynacie

      Żeberka w miodowo - musztardowej marynacie

      Pyszne i delikatne żeberka idealne na rodzinny obiad

      • Łatwe
      • 180 min
    • Burger drobiowy

      Burger drobiowy

      Uwielbiasz burgery? Przygotuj samodzielnie pysznego burgera w prawdziwie amerykańskim stylu. Zdecyowanie smaczniejszy i zdrowszy niż poplarne nurgery dostępne na mieście.

      • Łatwe
    • Bifteck haché de cheval - francuski burger z jajkiem - Tydzień Francuski

      Bifteck haché de cheval - francuski burger z jajkiem - Tydzień Francuski

      Na fali niesłabnącej mody na burgery, prezentujemy dziś ich wersję francuską. Jeśli znudziły Was klasyczne formy podawania burgerów w bułce, poniższy przepis będzie pyszną odmianą. Na kotlecie z mielonej wołowiny kładziemy bowiem jajko sadzone, stąd osobliwa nazwa dania, którą można przetłumaczyć jako "jajko jadące na koniu". W wersji z pieczonymi ziemniaczkami będzie świetną propozycją obiadową. Bon appétit!

    • Wołowina po burgundzku - klasyka francuskiego smaku - Tydzień Francuski

      Wołowina po burgundzku - klasyka francuskiego smaku - Tydzień Francuski

      Wołowina po burgundzku (z fr. boeuf bourguignon)  to klasyka kuchni francuskiej.  Możesz zaprosić ją do swojego menu i cieszyć się tradycyjnymi smakami Francji we własnej kuchni.

      Oryginalnie przyrządzona, z dodatkiem czerwonego wytrawnego wina, zadowoli nawet wymagających koneserów sztuki kulinarnej. Najlepiej przyrządzić ją na bazie wina z Burgundii, choć inne czerwone też dobrze się skomponuje i uwydatni wszelkie walory, które skrywa w sobie wołowina.

      Mięso podane w taki sposób doskonale sprawdzi się zarówno podczas niedzielnego obiadu, jak i podczas eleganckiej kolacji dla gości.

      Voila!

  • Grillowe spotkania

    Przepisy na dania, które sprawią, że zostaniesz mistrzem grilla.

    • Żeberka z grilla z sosem pomidorowym

      Żeberka z grilla z sosem pomidorowym

      Masz ochotę na urozmaicenie tradycyjnego grilla? Przygotuj według naszego przepisu grillowane żeberka wieprzowe z sosem pomidorowym. Grilluj razem z Atelier Intermarche!

      • Łatwe
    • Grilowane kotlety z pomidorami i serem camembert

      Grilowane kotlety z pomidorami i serem camembert

      Proste, szybkie i niezwykle smaczne danie obiadowe. Jeśli zabrakło Ci chęci na tradycyjne kotlety wieprzowe, proponujemy przyrządzenie kotletów mielonych, które za sprawą czosnku, suszonych pomidorów i sera camembert nabiorą głębi smaku. Podajemy je z pieczonymi ziemniakami i sałatą z ziołowym sosem. Ten apetyczny i aromatyczny posiłek zadowoli wszystkich smakoszy.

      • Łatwe
      • 60 min
  • Włoski temperament

    Zapraszamy na kulinarną podróż do gorącej Italii. Przepisy na pyszne dania z prawdziwym włoskim charakterem.

    • Canelloni z mięsem i pomidorami

      Canelloni z mięsem i pomidorami

      Włoski specjał - canelloni z mięsem i pomidorami może zagościć na Twoim stole. Przepis na łatwe i pyszne danie w prawdziwie włoskim stylu w naszym Atelier! Rozpocznij kulinarną podróż. 

      • Łatwe
      • 60 min
    • Gnocci twarogowe z sosem pomidorowym i suszoną wieprzowiną

      Gnocci twarogowe z sosem pomidorowym i suszoną wieprzowiną

      Pyszne i delikatne kluseczki gnocci z sosem pomidorowym z szynką dojrzewającą - sprawdzony przepis na codzienny obiad. Z pewnością przypadnie do gustu dużym jak i małym smakoszom.

      • Łatwe
    • Spaghetti z kurczakiem w sosie szpinakowo-serowym

      Spaghetti z kurczakiem w sosie szpinakowo-serowym

      Spaghetti to popularne włoskie danie, które z powodzeniem przyjęło się na naszych polskich stołach. Przedstawiamy jego wersję z kurczakiem i sosem szpinakowo-serowym. Danie ma zdecydowany smak, a łatwość jego przygotowania powoduje, że możesz je szybko ugotować nawet wtedy, gdy zaskoczą Cię niespodziewani goście.

      • Łatwe
  • Morskie opowieści

    Ryby i owoce morza w roli głównej. Lekkie, smaczne i zdrowe!

    • Ceviche z krewetkami, awokado i pietruszką

      Ceviche z krewetkami, awokado i pietruszką

      Ceviche to potrawa pochodząca z Peru. Bazuje ona na owocach morza marynowanych w soku z limonki z różnymi dodatkami. W Atelier Intermarche proponujemy przepis na ceviche na bazie krewetek z dodatkiem awokado. Rozpocznij kulinarną przygodę już dziś!

      • Łatwe
      • 60 min
    • Koktajl z krewetek

      Koktajl z krewetek

      Krewetki z sosem koktajlowym to pyszna przystawka do uroczystego obiadu oraz smaczne samodzielne danie. Dobry sposób na przygotowanie krewetek zarówno dla początkujących jak i osób bardziej obeznanych z przygotowywaniem owoców morza.

      • Łatwe
    • Lasagne z dorszem i szpinakiem

      Lasagne z dorszem i szpinakiem

      Morskie opowieści w naszym atelier - zapraszamy na dorsza w roli głównej. Przepis na prostą lasagnę z dorszem i szpinakiem i sosem bechamel.

      • Łatwe
    • Penne z łososiem i szpinakiem

      Penne z łososiem i szpinakiem

      Proste danie z łososiem i szpinakiem. Pożywne, smaczne i zdrowe. Doskonałe na obiad dla całej rodziny! Przepis dla 4 osób.

      • Łatwe
      • 60 min
    • Pizza z karpiem

      Pizza z karpiem

      Uwielbiasz włoskie smaki? Lubisz eksperymentowac w kuchni? Polecamy przepia na pizzę z... karpiem. Zaskakujące i oryginalne połączenie, które bardzo dobrze smakuje i będzie ciekawym urozmaiceniem. Przepis autorstwa  Pana Bartosza Trojnackiego, który zajął 3 miejsce w konkursie Magia Smaku Intermarche w kategorii "danie główne".

      • Łatwe
    • Sałatka ryżowa z surimi

      Sałatka ryżowa z surimi

      Pożywna sałatka z paluszkami surimi z dodatkiem kukurydzy, ryżu, suszonych pomidorów. Idealna jako lunch do pracy

      • Łatwe
      • 30 min
    • Sałatka z krewetkami i awokado

      Sałatka z krewetkami i awokado

      Lekka, pożywna sałatka z owocami morza. Krewetki doskonale komponują się z awokado a ryż sprawia, że sałatka może być pożywnym daniem.

      • Łatwe
      • 30 min
    • Halibut w pomidorach - II miejsce w konkursie Magia Smaku

      Halibut w pomidorach - II miejsce w konkursie Magia Smaku

      Przepis autorstwa Pani Anny Mikiewicz zajął 2 miejsce w konkursie kulinarnym Intermarche w kategorii dania główne.

      Doskonałe połączenie delikatnej ryby i wyśmienitego sosu na bazie pomidorów, szpinaku i ciecierzycy to smakowita propozycja obiadu czy kolacji na ciepło. Przepis jest wyjątkowo prosty a uzyskany rezultat z pewnością zachwyci wszystkich smakoszy ryb.

      Smacznego!

    • Wiosenna sałatka łososiowa z pomelo i grzankami

      Wiosenna sałatka łososiowa z pomelo i grzankami

      Wraz z nadejściem cieplejszych dni często myślimy o tym, by zmienić swoje menu na nieco lżejsze, niż w zimie. Jeśli chcesz, by na Twoim talerzu zagościła wiosna, sięgnij po przepis na wiosenną sałatkę z łososiem!

      Ta pyszna i lekka przekąska oprócz wędzonego łososia składa się z selera naciowego i cebuli, a winogrona, truskawki i pomelo doskonale wzbogacają jej smak. Dodatki w postaci chrupiących grzanek z czosnkiem nadają jej charakteru, a sos na bazie oliwy i miodu idealnie dopełnia całości.

      Zaproś wiosnę do swojego menu!

  • Lekkie i orzeźwiające

    Lekkie przepisy doskonałe na letni obiad

    • Chłodnik ogórkowo - paprykowy

      Chłodnik ogórkowo - paprykowy

      Prezentujemy przepis na orzeźwiejący, lekki chłodnik na bazie ogórków i papryki, który idealnie sprawdzi się w gorące dni. Doskonała alternatywa dla tradycyjnego chłodnika litewskiego.

      • Łatwe
      • 40 min
    • Chłodnik pomidorowy z papryką i ogórkiem

      Chłodnik pomidorowy z papryką i ogórkiem

      Szukasz lekkiego i orzeźwiającego przepisu na letni obiad? Polecamy chłodnik pomidorowy z papryką i ogórkiem - doskonałe danie obiadowe na upały. Zainspiruj się i odkryj nowe oblicze chłodnika.

      • Łatwe
      • 40 min
    • Sałatka ze smażonych brokułów z szynką, rodzynkami i migdałami

      Sałatka ze smażonych brokułów z szynką, rodzynkami i migdałami

      Szukasz przepisu na pożywną sałatkę? Przedstawiamy sałatkę ze smażonymi brokułami, szynką, rodzynkami i migdałami. Doskonały posiłek do pracy czy szkoły.

      • Łatwe
      • 35 min
  • Wegetariańskie zaskoczenie

    Lekkie, zdrowe i pełne witamin - dania wegetariańskie bazujące na pysznych i świeżych warzywach i owocach.

    • Dyniowe spaghetti  z pomidorowo-ziołowym sosem, parmezanem i rukolą

      Dyniowe spaghetti z pomidorowo-ziołowym sosem, parmezanem i rukolą

      Pyszny przepis na dynię makaronową. Jeśli jeszcze nie miała ona okazji gościć w Twojej kuchni zachęcamy do jej spróbowania. Jej miąższ po upieczeniu rozpada się na pojedyncze włókna dzięki czemu z powodzeniem może zastąpić makaron spaghetti.

      • Łatwe
      • 45 min
    • Dyniowo-pomidorowa zupa krem z grzankami i rukolą

      Dyniowo-pomidorowa zupa krem z grzankami i rukolą

      Sezon na dynię w pełni zatem czas zaprosić ją do kuchni. Proponujemy przepis na aromatyczną i kremową zupę idealną na jesień. Rozpocznij kulinarną przygodę!

      • Łatwe
      • 45 min
    • Krem z cukinii, z papryką i serkiem wiejskim

      Krem z cukinii, z papryką i serkiem wiejskim

      Delikatny i pożywny krem z cukinii z zieloną papryką i serkiem wiejskim. Pyszny przepis na smaczna i pożywną zupę idealną na obiad.

      • Łatwe
      • 50 min
    • Krem z dyni i ziemniaków z orzeszkami arachidowymi i pesto bazyliowym

      Krem z dyni i ziemniaków z orzeszkami arachidowymi i pesto bazyliowym

      Pyszna dyniowa zupa z ziemniakami, dodatkiem orzeszków arachidowych i pesto. Idealna propozycja dania na jesień. Doskonała zarówno gdy sezon na dynie w pełni jak i przez pozostałą część roku - gdy do jej przygotowania wykorzystasz dynię mrożoną.

      • Łatwe
      • 95 min
    • Krem ziemniaczano-porowy

      Krem ziemniaczano-porowy

      Delikatny i aksamitny krem ziemniaczano - porowy. Przepis idealny na chłodne dni.

      • Łatwe
      • 45 min
    • Rozgrzewający krem z batatów

      Rozgrzewający krem z batatów

      Rozgrzewający i aromatyczny krem z batatów i marchewki. Pyszny na jesienny obiad. 

      • Łatwe
      • 45 min
    • Wegetariańska zapiekanka z ziemniaków i warzyw cebulowatych

      Wegetariańska zapiekanka z ziemniaków i warzyw cebulowatych

      Prosta i pyszna zapiekanka do przygotowania w kilka chwil. Wegetariańskie danie na bazie ziemniaków i serka. Jeśli chcesz możesz przygotować je również w wersji mięsnej - dodając podsmażoną szynkę parmeńską.

      • Łatwe
      • 45 min
    • Zupa - krem z szafranem i orzechami laskowymi

      Zupa - krem z szafranem i orzechami laskowymi

      Niecodzienna, oryginalna zupa z orzechami laskowymi i szafranem. Pięknie się prezentuje i jest bardzo smaczna. Idealne danie na ważną kolację czy obiad. Przepis autorstwa Pani Katarzyny Piątek, nagrodzony w konkursie magia smaku.

      • Łatwe
    • Hummus

      Hummus

      Pasta Hummus to przysmak popularny w kuchni żydowskiej i arabskiej. Według legendy została wymyślona przez sułtana Saladyna w czasach wypraw krzyżowych.

      Występuje w wielu wariantach, jako zimna przekąska, spożywana z chlebem lub innymi dodatkami np. surowymi warzywami (marchewka, ogórek) pokrojonymi w słupki.

    • Sałatka z kaszą jaglaną, cukinią i pomidorami

      Sałatka z kaszą jaglaną, cukinią i pomidorami

      Oryginalna, pożywna sałatka na bazie kaszy jaglanej. To doskonałe źródło witamin a połączenie z pomidorami, cukinią i pokrojoną w drobną kostkę fetą sprawia, że sałatka jest pyszna i doskonale sprawdzi się na obiad czy drugie śniadanie w pracy. Taki zestaw wspaniale się uzupełnia!

  • Polskie smaki

    Przypomnij sobie smaki dzieciństwa. Przepisy tradycyjnej, polskiej kuchni jak również ich wersje z nowoczesnym akcentem.

    • Gęś pieczona z gruszkami i korzennymi przyprawami

      Gęś pieczona z gruszkami i korzennymi przyprawami

      Tradycyjna, pyszna gęś idealna na spotkania rodzinne i święta. Gęsina wraca do łask. Od kilku lat coraz częściej mięso gęsi gości na naszym stole dlatego proponujemy przepis na trochę inną gęś - nie z jabłkami ani kaszą ale aromatycznymi gruszkami. Spróbuj koniecznie!

      • Łatwe
      • 30 min
    • Grillowany schab z kością

      Grillowany schab z kością

      Danie dla bezkompromisowych miłośników mięsa - grillowany schab z kością, podany z pieczonymi ziemniakami i glazurowaną marchewką. 

      • Łatwe
    • Pieczeń z mięsa mielonego z pieczarkami

      Pieczeń z mięsa mielonego z pieczarkami

      Jeśli myślisz nad tym, jak przygotować ciekawe i oryginalne danie z mięsa mielonego, służymy podpowiedzią. Możesz zaskoczyć domowników pyszną pieczenią własnej roboty! Przekładana pieczarkami, z mnóstwem apetycznych dodatków i różnorodnych przypraw, będzie miłą i smaczną odmianą dla bardziej tradycyjnych sposobów na domowy obiad.

      • Łatwe
    • Pieczony schab z ryżem pod śmietankową kołderką

      Pieczony schab z ryżem pod śmietankową kołderką

      Pieczony schab dobrze czuje się w towarzystwie duszonych warzyw i ryżu, a śmietankowo-czosnkowe posłanie z tartym serem sprawia, że danie nabiera delikatnego, ale zdecydowanego charakteru. Tak przygotowana całość skutecznie zapobiegnie nudzie na Twoim talerzu. Pyszne i proste w przygotowaniu.

      • Łatwe
    • Podudzia z kurczaka w winie z czosnkiem i imbirem

      Podudzia z kurczaka w winie z czosnkiem i imbirem

      Aromatyczne, soczyste udka z kurczaka duszone w białym winie z dodatkiem imbiru. Pyszna propozycja szybkiego obiadu. Koniecznie spróbuj - jest pyszne!

      • Łatwe
      • 50 min
    • Żurek z jajami przepiórczymi podawany w chlebie

      Żurek z jajami przepiórczymi podawany w chlebie

      Żurek to idealna zupa dla wszystkich miłośników kwaśnych smaków. Jest specjalnością kuchni polskiej i często pojawia się na polskich stołach.

      Serwowanie tej zupy w chlebie jest ukłonem w kierunku staropolskiej tradycji, natomiast zamiast tradycyjnych jaj kurzych proponujemy podać żurek z jajami przepiórczymi - doda mu to odrobiny wykwintności i sprawi, że będzie ciekawym i nietuzinkowym daniem.

      Pamiętaj, że jeśli chcesz upiec chlebowe misy, musisz mieć na to odpowiednio dużo czasu - chleby najlepiej smakują, gdy są upieczone dzień przed podaniem żurku. Ale zapewniamy, że warto!

  • Francuska nuta

    Klasyczne francuskie smaki w Twojej kuchni. Spróbuj prostych i szybkich dań godnych prawdziwego kulinarnego mistrza!

    • Gnocchi w sosie beszamelowym z pieczarkami i świeżym szpinakiem

      Gnocchi w sosie beszamelowym z pieczarkami i świeżym szpinakiem

      • Łatwe
    • Pieczeń wołowa

      Pieczeń wołowa

      Prosty przepis na soczystą pieczeń wołową, która sprawdzi się na ciepło jako danie główne, ale także na zimno jako dodatek do kanapek. Sekretem udanej pieczeni jest dobre gatunkowo mięso, które znajdziecie tylko u nas.

      • Średnie
    • Tarta ze szpinakiem i kozim serem

      Tarta ze szpinakiem i kozim serem

      Wytrawna tarta ze szpinakiem i kozim serem. Idealna przekąska na imprezę czy spotkanie ze znajomymi a także pyszne główne danie na obiad. Aromatyczna i pożywna tarta rodem z Francji

      • Łatwe
    • Velouté zupa z zielonego groszku

      Velouté zupa z zielonego groszku

      Przepis na francuską zupę z zielonego groszku. Łatwa w przygotowaniu i wyjątkowo smaczna.

      • Łatwe
    • Serowe fondue z czosnkiem i gałką muszkatołową - Tydzień Francuski

      Serowe fondue z czosnkiem i gałką muszkatołową - Tydzień Francuski

      Nazwa fondue pochodzi od francuskiego słowa "fondre", które dosłownie oznacza "topić się". Potrawa ma co prawda swoje korzenie w Szwajcarii, ale tak mocno przyjęła się we Francji, że na świecie często postrzegana jest jako francuska właśnie. Jeśli do jej przygotowania wykorzystamy w dodatku francuskie sery, podczas jedzenia będziemy mogli poczuć się jak nad Sekwaną.

      Fondue stanowi świetną alternatywę dla tradycyjnych przekąsek i atrakcję podczas spotkań w gronie znajomych. Śmiało można rzec, że to pyszna zabawa dla wszystkich.

      PROPOZYCJE DODATKÓW DO FONDUE

      Pieczywo. Klasycznym dodatkiem jest bagietka, ale możesz również podać pokrojoną w kostkę bułkę wieloziarnistą lub pumpernikiel.

      Dodatki mięsne. Najlepiej sprawdza się pokrojony na niewielkie kawałki kabanos lub inna, podsuszana kiełbasa.
      Dodatki warzywne. Tu w zasadzie nie ma ograniczeń i do fondue możesz podać swoje ulubione warzywa. Do sera idealnie pasuje zblanszowany brokuł, papryka, pomidorki koktajlowe, podduszone pieczarki czy seler naciowy.
      Dodatki owocowe. Jednym z najlepszych dodatków do serowego fondue są świeże figi, więc w sezonie warto je wykorzystać. Również winogrona, zarówno w wersji zielonej jak i fioletowej, idealnie komponują się ze smakiem sera, ale możesz także podać do niego cząstki mandarynki lub pokrojoną w kostkę gruszkę.
      Alkohol. Jeśli fondue nie będzie spożywane przez dzieci, do sera możesz dodać 1 lub 2 łyżki białego wina.

  • Poranek pełen smaku

    Koniec z nudnymi śniadaniami! Przygotuj coś pysznego i pozytywnie rozpocznij dzień!

    • Kanapka z hummusem

      Kanapka z hummusem

      Pysznie ropocznij dzień - urozmaić swoje śniadanie. Polecamy połączenie tuńczyka z hummusem na chlebie tostowym. Pożywna kanapka inna niż wszystkie

      • Łatwe
      • 5 min
  • Prosto z Orientu

    Orientalne dania na Twoim stole! Odkryj oryginalne przepisy i poznaj kuchnię Wschodu!

    • Makaron ryżowy z mulami, kolendrą i liczi

      Makaron ryżowy z mulami, kolendrą i liczi

      Proste danie na bazie świeżych muli. Dla wielbicieli owoców morza idealny przepis na obiad. Przygotowanie potrawy zajmie tylko nieco ponad pół godziny. Rozpocznij kulinarną podróż w głąb Azji razem z Atelier Intermarche.

      • Łatwe
    • Makaron z sosem meksykańskim

      Makaron z sosem meksykańskim

      Lubisz kuchnie świata? Polecamy przepis na makaron z sosem meksykańskim na bazie mielonej wołowiny, czerwonej fasoli i kukurydzy. Aromatyczne danie doskonałe na obiad

      • Łatwe
      • 60 min
    • Pierś kaczki w miodowo-imbirowej marynacie na smażonej kapuście pekińskiej

      Pierś kaczki w miodowo-imbirowej marynacie na smażonej kapuście pekińskiej

      Soczysta i chrupiąca kaczka na sposób azjatycki. Marynowana w miodzie, imbirze i sosach: sojowym oraz rybnym. Aromatyczna i smaczna będzie stanowić ciekawą odmianę do tradycyjnego sposobu przygotowania kaczki. Danie jest raczej łagodne, a ostrzejszy akcent stanowi smażona kapusta pekińska. Rozpocznij z nami kulinarną przygodę wgłąb Azji.

      • Łatwe
    • Rumiana kaczka pieczona po azjatycku

      Rumiana kaczka pieczona po azjatycku

      Kaczka zazwyczaj gości na naszych stołach z okazji wyjątkowych okazji rodzinnych. Warto jednak pokusić się o częstsze zapraszanie tego dania na stół, gdyż mięso kaczki zachowuje soczystość i jest kruche nawet po upieczeniu, a w wersji orientalnej zachwyci też amatorów kuchni azjatyckiej.

      Drobna uwaga, zanim zabierzemy się za przygotowanie: kaczka po azjatycku jest daniem dla cierpliwych - najpierw musi pobyć dłuższą chwilę (a konkretnie dwie doby) w zalewie, by być gotową do dalszego przyrządzania. Jednak efekt końcowy z nawiązką wynagrodzi nam czas oczekiwania i wniesie unikatowy smak Orientu na nasz stół.

  • Harmonia przekąsek

    Proste i smaczne przekąski do przygotowania w zaledwie kilka chwil. Będą królować na każdym spotkaniu towarzyskim!

    • Pomidorki faszerowane tuńczykiem i ryżem

      Pomidorki faszerowane tuńczykiem i ryżem

      Pyszna mała przekąska. Przepis idealny, gdy szukasz inspiracji kulinarnej na spotkanie ze znajomymi. Prosta w wykonaniu potrawa i bardzo smaczna.

      • Łatwe
  • Wykwintne

    Masz ochotę na bardziej wyrafinowaną kuchnię? Polecamy przepisy na specjalną okazję. Zostań mistrzem kulinarnym już dziś!

    • Węgierskie leczo z soczewicą

      Węgierskie leczo z soczewicą

      Danie rodem z Węgier ale często gości też na polskich stołach. Pyszne, pożywne i rozgrzewające leczo na bazie papryki, cukinii, soczewicy i kiełbasy wędzonej. Proste do przygotowania.

      • Łatwe
      • 60 min
    • Roladki wołowe z pieczonymi ziemniakami

      Roladki wołowe z pieczonymi ziemniakami

      Planujesz romantyczną kolację z ukochaną osobą? A może szukasz pomysłu na pyszny obiad dla Twoich bliskich? Proponujemy roladki wołowe w nowym wydaniu - z serem i boczkiem.

      To danie kuchni staropolskiej, zwane również zrazami i suropiekami, przywołuje smaki tradycyjnej, domowej kuchni. Doskonale sprawdzi się w trakcie uroczystego obiadu czy romantycznej kolacji. Rolady wołowe są daniem prostym, a jednocześnie pięknie prezentującym się na stole.

      Smacznego!

    • Sałatka z małżami i grzankami czosnkowymi

      Sałatka z małżami i grzankami czosnkowymi

      Jeśli marzy Ci się kulinarna podróż do Francji mamy dla Ciebie coś specjalnego! Oryginalna sałatka z małżami w roli głównej zaspokoi Twój apetyt na kuchnię francuską.