Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Groszek mrożony Saint Eloi

    Groszek mrożony Saint Eloi

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Polskie smaki

    Przypomnij sobie smaki dzieciństwa. Przepisy tradycyjnej, polskiej kuchni jak również ich wersje z nowoczesnym akcentem.

    • Domowa zupa kalafiorowa

      Domowa zupa kalafiorowa

      Przepis na pyszną domową zupę kalafiorową. Idealną w lecie gdy sezon na kalafiora w pełni. Doskonale smakuje również zimą przygotowana z mrożonych warzyw.

      • Łatwe
      • 60 min
    • Pieczony schab z ryżem pod śmietankową kołderką

      Pieczony schab z ryżem pod śmietankową kołderką

      Pieczony schab dobrze czuje się w towarzystwie duszonych warzyw i ryżu, a śmietankowo-czosnkowe posłanie z tartym serem sprawia, że danie nabiera delikatnego, ale zdecydowanego charakteru. Tak przygotowana całość skutecznie zapobiegnie nudzie na Twoim talerzu. Pyszne i proste w przygotowaniu.

      • Łatwe
  • Morskie opowieści

    Ryby i owoce morza w roli głównej. Lekkie, smaczne i zdrowe!

    • Dorsz w ziołach i czosnku z puree ziemniaczano-groszkowym

      Dorsz w ziołach i czosnku z puree ziemniaczano-groszkowym

      Pieczony dorsz aromatycznymi ziołami doskonale komponuje się z puree ziemniaczanym z groszkiem. Pyszny pomysł na zdrowy i szybki obiad. Przepis jest prosty, a przygotowana potrawa z pewnością zasmakuje wszystkim wielbicielom ryb

      • Łatwe
  • Francuska nuta

    Klasyczne francuskie smaki w Twojej kuchni. Spróbuj prostych i szybkich dań godnych prawdziwego kulinarnego mistrza!

    • Velouté zupa z zielonego groszku

      Velouté zupa z zielonego groszku

      Przepis na francuską zupę z zielonego groszku. Łatwa w przygotowaniu i wyjątkowo smaczna.

      • Łatwe
  • Włoski temperament

    Zapraszamy na kulinarną podróż do gorącej Italii. Przepisy na pyszne dania z prawdziwym włoskim charakterem.

    • Warzywna frittata z fasolką, groszkiem i brokułami

      Warzywna frittata z fasolką, groszkiem i brokułami

      Francuzi mają omlet, Hiszpanie tortillę, a Włosi frittatę. Przepisów na tę potrawę jest zatrzęsienie, ponieważ w dużej mierze bazuje na tym, co akurat mamy w lodówce. My proponujemy wersję warzywną: z brokułami, fasolką szparagową i groszkiem. Smakuje na ciepło i na zimno.