Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Pieczarki

    Pieczarki

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Francuska nuta

    Klasyczne francuskie smaki w Twojej kuchni. Spróbuj prostych i szybkich dań godnych prawdziwego kulinarnego mistrza!

    • Gnocchi w sosie beszamelowym z pieczarkami i świeżym szpinakiem

      Gnocchi w sosie beszamelowym z pieczarkami i świeżym szpinakiem

      • Łatwe
  • Poranek pełen smaku

    Koniec z nudnymi śniadaniami! Przygotuj coś pysznego i pozytywnie rozpocznij dzień!

    • Omlet z szynką, serem i pieczarkami

      Omlet z szynką, serem i pieczarkami

      Pyszny przepis na sobotnie śniadanie - omlet z szynką i pieczarkami. Pożywny i smaczny. Doda energii na cały poranek.

      • Łatwe
      • 15 min
  • Harmonia przekąsek

    Proste i smaczne przekąski do przygotowania w zaledwie kilka chwil. Będą królować na każdym spotkaniu towarzyskim!

    • Pieczarki w szynce parmeńskiej ze śliwką i mozzarellą

      Pieczarki w szynce parmeńskiej ze śliwką i mozzarellą

      Pyszna przekąska typu finger food. Idealna na przyjęcie. Prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Koniecznie wypróbuj.

      • Łatwe
    • Pierożki fatayer do barszczu

      Pierożki fatayer do barszczu

      Przepis na pyszne pierożki autorstwa Pani Magdaleny Mańki. Przepis idealny do wigilijnego barszczu. Oryginalne pierożki są intrygujące w smaku i bardzo efektownie się prezentują. Przepis nagrodzony w konkursie Magia Smaku.

      • Łatwe
  • Lekkie i orzeźwiające

    Lekkie przepisy doskonałe na letni obiad

    • Sałatka z boczkiem i pieczarkami

      Sałatka z boczkiem i pieczarkami

      Sałatka na bazie pieczarek i podsmażonego boczku z dodatkiem jajek, ogórków kiszonych i sałaty. Pożywna i smaczna. Idealna jako dodatek do obiadu czy samodzielne danie.

      • Łatwe
      • 30 min
  • Amerykański styl

    Dania rodem zza oceanu. Przepisy na klasyczne amerykańskie potrawy .

    • Wołowina po burgundzku - klasyka francuskiego smaku - Tydzień Francuski

      Wołowina po burgundzku - klasyka francuskiego smaku - Tydzień Francuski

      Wołowina po burgundzku (z fr. boeuf bourguignon)  to klasyka kuchni francuskiej.  Możesz zaprosić ją do swojego menu i cieszyć się tradycyjnymi smakami Francji we własnej kuchni.

      Oryginalnie przyrządzona, z dodatkiem czerwonego wytrawnego wina, zadowoli nawet wymagających koneserów sztuki kulinarnej. Najlepiej przyrządzić ją na bazie wina z Burgundii, choć inne czerwone też dobrze się skomponuje i uwydatni wszelkie walory, które skrywa w sobie wołowina.

      Mięso podane w taki sposób doskonale sprawdzi się zarówno podczas niedzielnego obiadu, jak i podczas eleganckiej kolacji dla gości.

      Voila!