Wybierz połączenie smakowe, na kóre masz ochotę Wróć

  • Pomidory bez skórki, Saint Eloi

    Pomidory bez skórki, Saint Eloi

    krojone, całe, 400g

  • z tym produktem
    możesz przygotować
    połączenia smakowe:

  • Włoski temperament

    Zapraszamy na kulinarną podróż do gorącej Italii. Przepisy na pyszne dania z prawdziwym włoskim charakterem.

    • Cannelloni w sosie pomidorowym na bazie czerwonego wina

      Cannelloni w sosie pomidorowym na bazie czerwonego wina

      Pyszne rurki makaronowe nadziewane mięsem i podane z sosem. Doskonały pomysł na obiad we włoskim stylu

      • Średnie
  • Wegetariańskie zaskoczenie

    Lekkie, zdrowe i pełne witamin - dania wegetariańskie bazujące na pysznych i świeżych warzywach i owocach.

    • Dyniowe spaghetti  z pomidorowo-ziołowym sosem, parmezanem i rukolą

      Dyniowe spaghetti z pomidorowo-ziołowym sosem, parmezanem i rukolą

      Pyszny przepis na dynię makaronową. Jeśli jeszcze nie miała ona okazji gościć w Twojej kuchni zachęcamy do jej spróbowania. Jej miąższ po upieczeniu rozpada się na pojedyncze włókna dzięki czemu z powodzeniem może zastąpić makaron spaghetti.

      • Łatwe
      • 45 min
    • Dyniowo-pomidorowa zupa krem z grzankami i rukolą

      Dyniowo-pomidorowa zupa krem z grzankami i rukolą

      Sezon na dynię w pełni zatem czas zaprosić ją do kuchni. Proponujemy przepis na aromatyczną i kremową zupę idealną na jesień. Rozpocznij kulinarną przygodę!

      • Łatwe
      • 45 min
  • Polskie smaki

    Przypomnij sobie smaki dzieciństwa. Przepisy tradycyjnej, polskiej kuchni jak również ich wersje z nowoczesnym akcentem.

    • Pulpeciki w sosie pomidorowym

      Pulpeciki w sosie pomidorowym

      To danie szczególnie uwielbiane przez dzieci, jest niezwykle delikatne i pożywne. Jego podstawą jest świeże mięso, które w niektórych sklepach Intermarché na życzenie zmielimy właśnie dla Ciebie. 

      • Łatwe
  • Morskie opowieści

    Ryby i owoce morza w roli głównej. Lekkie, smaczne i zdrowe!

    • Halibut w pomidorach - II miejsce w konkursie Magia Smaku

      Halibut w pomidorach - II miejsce w konkursie Magia Smaku

      Przepis autorstwa Pani Anny Mikiewicz zajął 2 miejsce w konkursie kulinarnym Intermarche w kategorii dania główne.

      Doskonałe połączenie delikatnej ryby i wyśmienitego sosu na bazie pomidorów, szpinaku i ciecierzycy to smakowita propozycja obiadu czy kolacji na ciepło. Przepis jest wyjątkowo prosty a uzyskany rezultat z pewnością zachwyci wszystkich smakoszy ryb.

      Smacznego!